RAT IZMEĐU KLANOVA: Sprema se Fjuri vs. Vajlder, ALI NE ONAKO KAKO STE MISLILI!

Autor:

Sport

14.11.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najžešće rivalstvo u svetu boksa moglo bi da dobije novo dramatično poglavlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klan Fjuri željan je krvi klana Vajlder

Ukoliko niste upućeni, to rivalstvo je između "Kralja Cigana" Tajsona Fjurija i "Bronzanog bombardera" Dijontea Vajldera.

Fjuri i Vajlder apsolutno se ne podnose, borili su se dva puta, a poslednji meč završen je nokautom Vajldera u sedmoj rundi u februaru ove godine, pa se sada na horizontu nazire nastavak ovog rivaliteta.

Da, pregovara se već dugo o trilogiji (prva tuča završena je nerešenim rezultatom 2019. godine), ali nije o tome vest koju vam donosimo.

Naime, neće samo Tajson i Dijonte da se biju, već to žele i njihova braća!

Dok je klan Vajlder pre svega posvećen sportu, klan Fjuri poznat je širom sveta, i to u različitim sferama. 

Ćale Fjuri često je na naslovnicama zbog nerealnih izjava, dok je Tajsonov brat Tomi postao rijaliti zvezda u Britaniji.

Nemojte to pogrešno da shvatite, pošto je i Tomi ozbiljno nadaren bokser.

On se takmiči u polu-teškoj kategoriji, a do sada u karijeri ima skor od 3-0. 

Od kada je izašao iz rijalitija "Love Island", mnogi bokseri izazvali su ga na tuče kako bi došli do pažnje, ali on sledećeg protivnika posle onog skojim se bori u petak vidi u Marselusu Vajlderu.

- Ne želim da gledam dalje od moje borbe u petak, ali ako Dijonteov brat hoće da doživi istu sudbinu kao on, mogli bi to da mu sredimo - isrečen je Tomi Fjuri.

- Vidim da svi hoće da se biju samnom od kada sam izašao iz rijalitija. Gde su bili pre toga? Ne znam, i ne zanima me, ali ako je Marselus Vajlder jedan od njih, jedva čekam da mu održim lekciju - nastavio je on.

- Moj savet za njega je da ostane u Americi, da ćuti i da bude miran, da mu ne bi uradio isto ono što je Tajson njegovom burazerzu - zaključio je Tomi Fjuri.

Marseluse, žejno isčekujemo tvoj odgovor, a do tada, konačno neko uzbuđenje u svetu boksa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading