(VIDEO) Ko je NOVA ZVEZDICA BARSELONE? Kuman NAŠAO REŠENJE za povredu Fatija, iz "La Masije" STIŽE PRAVO POJAČANJE!

Autor:

Sport

14.11.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselonina škola fudbala notorna je po tome što proizvodi nerealno kvalitetne fudbalere, a poslednji koji je "izašao sa trake" La Masije mogao bi da bude zaista specijalan.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Alehandro Balde

U pitanju je Alehandro Balde, 17-godišnjak koga iskusni Holanđanin vidi kao savršenu zamenu za Ansua Fatija, koji se protiv Betisa povredio na minimum četiri meseca.

Balde ima krajnje zanimljivu fudbalsku biografiju, pošto je on faktički centarhalf, ali podjednako dobro nastupa i na krilu i u špicu. Još zanimljivija je činjenica da je on "pobegao" iz tabora gradskog rivala Espanjola kako bi se oprobao na "Kamp Nou".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEJANDRO BALDE (@abalde11)

Upravo je ta svestranost naterala španske medije da ga obasipaju pohvalama, a kako će se Balde uklopiti pitanje je vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEJANDRO BALDE (@abalde11)

Već je postao poznat po svojim ubojitim prodorima po levoj strani, pa bi uskoro čak i Đordiju Albi mogao da pripreti sa te strane terena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEJANDRO BALDE (@abalde11)

Za Španiju je već debitovao na juniorskom nivou, a za Barselonu bi to mogao da učini posle internacionalne pauze.

Imajući u vidu da je sledeći okršaj "Blaugrane" u La Ligi sa Atletikom iz Madrida, Balde će zasigurno biti bačen u duboku vodu, a dali će moći da ispliva, to preostaje da se sazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading