Pojedinačni šampionati Srbije u Vrnjačkoj Banji, Stara planina baza seniorskih selekcija!

Autor:

Sport

09.11.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na elektronskoj sednici održanoj 9.novembra 2020.godine članovi Upravnog odbora Šahovskog saveza Srbije doneli su odluku da se pojedinačni šampionati Srbije za muškarce i žene održe u hotelu "Fontana" u Vrnjačkoj Banji od 7-13. decembra. Igraće se u 9 kola za 7 dana.

RepublikaFoto: ŠSS
Ivan Ivanišević i Teodora Injac

Predsednik ŠSS Dragan Lazić potpisaće sa hotelom "Fontana" ugovor o partnerstvu, koji pored sponzorskog dela za smeštaj učesnika i službenih lica šampionata, podrazumeva i zajedničku organizaciju Prve lige Srbije za muškarce i žene 2021. godine. 

Ovim sporazumom hotel "Fontana" se, nepune dve godine posle renoviranja i značajnog unapređenja kvaliteta i obima svoje ponude, na velika vrata vraća u svet šaha, u kome je bio decenijama unazad.

Upravni odbor se saglasio da predsednik ŠSS potpiše i ugovor o partnerstvu sa rizortom "Stara planina", koji će, prema odredbama sporazuma, biti baza za pripreme seniorskih reprezentacija Srbije. Time se počinje ostvarivati deo programa predsednika Lazića u kome nacionalne selekcije imaju vodeći značaj u aktivnostima ŠSS. Kao što je poznato, sledeće, 2021. godine, pored ranije planiranog Ekipnog prvenstva Evrope u Sloveniji, treba da se održi i odložena Šahovska olimpijada u Rusiji.

Posebnom odlukom, predsednik ŠSS Dragan Lazić za specijalnog savetnika za međunarodnu saradnju i sponzorski pul imenovao je uglednog privrednika Marijana Stričevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading