SPREMA SE SPEKTAKL: Bliži nam se BOKSERSKI MEČ DECENIJE, a promo-paket LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Sport

03.11.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Tajson i Roj Džouns Džunior spremaju se za okršaj titana, dva generacijska majstora u ringu spremna za jedan poslednji rat u njihovim ludački uspešnim karijerama. Svesni su toga i ljudi u "Trileru", pa su ovu tuču promovisali na zaista spektakularan način.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Roj Džouns Džunior

Pola minuta. Pola minuta bilo je potrebno "Trilerovom" promocionom videu da pogodi u srž onoga što tuča Majka Tajsona i Roja Džounsa predstavlja.

Jeste Tajson jedno od najvećih imena ikada u sportu, jeste bivši dominantni teškaški šampion, jeste isti ludak koji je Holifildu odgrizao uvo i sve to, ali je njegov protivnik potpuno drugačija životinja. 

Roj Džouns jedan je od najboljih ikada a da ga u taj razgovor retko ko ubacuje.

Džouns je bio Mejveder svoje generacije, pa nismo ga džabe nazivali "Supermenom", on je originalni neporaženi ubica sa 50 profesionalnih pobeda, i, što je možda i najbitnije, on se bavio boksom sve ove godine dok je Tajson skupljao fanove i razvijao biznise širom sveta.

Neki to možda zaboravljaju, ali će ih Roj Džouns Džunior 28. Novembra na sve to podestiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading