TRAMPOV MMA BORAC BAŠ POBESNEO: Habib je pi*kica i bije patuljke!

Autor: Marija Stefanović

Sport

31.10.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Habib Nurmagomedov (32) nije pravi muškarac jer bije samo patuljke koji su slabiji od njega, poručio je Američki MMA borac Kolbi Kovington (32). On je istakao da se Dagestanac koji se sa 29 pobeda i bez poraza oprostio od UFC isključivo borio u lakoj kategoriji i da nikada nije smeo da ukrsti rukavice sa "pravim muškarcima".

Habib Nurmagomedov

- Svi znaju da Habib ima oko 86 kilograma između borbi, pa ja imam manje od njega. Međutim, ja sam pravi muškarac i borim se u klasi svoje težine. Samo pi*kice skidaju kilograme za borbu. U tome traži prednost jer se bori protiv manjih ljudi i patuljaka. Nije smeo da dođe u pravu kategoriju, već tuče gomilu dece. Zna da, ako se bori ovde, ne bi ništa osvojio i odbranio titulu - zagrmeo je Kovington.

Američki MMA borac je inače poznat i po tome što redovno podržava predsednika Amerike Donalda Trampa. On je sve vreme uz Trampa tokom predizborne kampanje, zajedničku sliku drži kao profilnu na Tviteru, a čak mu je poljubio i ruku na jednom od skupova.

Međutim, Habiba to uopšte ne pogađa. On se sa šampionskim peharom povukao iz oktagona nakon što je savladao Džastina Gejdžija prošlog vikenda u Emiratima. Nurmagomedov, umesto toga, razmišlja čime će se baviti sad kad je završio karijeru.

- Videću šta ću dalje raditi i kako. S vremenom ću naći neku novu zanimaciju i način kako da zarađujem pare. Sada samo želim da pomognem našem drugu iz MMA akademije Islamu Mahačevu da dođe do šanse za titulu, a očekuje ga težak meč protiv Rafaela dos Anžusa - rekao je penzionisani borac.

Odrekao se luksuza, živeće bez telefona i interneta

Dagestanac Habib Nurmagomedov nakon završetka karijere planira da se vrati u rodno selo Sild i vodi skroman život. Iako je zaradio oko deset miliona dolara od borbi, njegova porodica neće uživati u luksuzu. Oni će živeti u staroj kućici, koja nema telefon i internet, a i struja je veoma slaba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading