(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Dok se Habib sprema za odbranu titule, DAGESTANSKI MMA BORCI GLUME "SKARFEJSA"!

Autor:

Sport

24.10.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega nekoliko sati pre nego što ponos Dagestana Habib Nurmagomedov ima zakazanu tuču na UFC 254, u Dagestanu se dogodio gnusan zločin koji je potresao MMA zajednicu.

RepublikaFoto: rt.com/printscreen
Momenat kada napadači kundacima udaraju Abdulmuslimova

Kako prenose ruski mediji, u Dagestanu je ubijen bivši MMA borac Šamil Abdulmuslimov, i to posle scene koja bi mogla da bude isečak iz filma "Lice sa ožiljkom".

Njega su upucala dva čoveka zbog navodne nesuglasice oko nekog placa.

Lokalni otac i sin ubili su 25-godišnjaka, a svađa se dogodila oko zemlje koju su oni kupilli od Abdulmuslimova.

Rasprava je najpre počela u obližnjem restoranu, kada je Murgamudin Muradisov stariji napustio objekat. Nedugo zatim se vratio, i to sa Kalašnjikovim.

Slupao je kola ispred lokala, pa je potom nastavio unutra, gde je zapucao na bivšeg borca teške kategorije, kao i na njegove prijatelje.

Na snimku se vidi i kako kundacima udaraju sve što im padne pod ruku, ali je prizor ubistva Abdulmuslimova zaista gnusan. Momak koji je u MMA imao skor od 11-4 preminuo je na licu mesta.

Ni mlađi ni stariji Muradisov nisu pokušali da pobegnu sa mesta zločina, već su se mirno predali policiji i sada čekaju kaznu za ubistvo.

Iako je ova ružna vest potresla Dagestan i širu MMA zajednicu, ona neće uticati na spektakl koji će biti UFC 254, kada "Dagestanski orao" Nurmagomedov ima priliku da zacementira svoje mesto među istinskim legendama ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading