Lomila ruke levo i desno, a sada se desilo ONO NEZAMISLIVO! Ko je RASPLAKAO Rondu Rauzi?

Autor:

Sport

09.10.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronda Rauzi, globalni superstar i jedna od najboljih ženskih boraca u istoriji MMA, po prvi put pustila je suzu u javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronda Rauzi

Nije plakala ni kada je prekinut njen nepobeđeni niz, nije plakala ni kada ju je Amanda Nunjez poslala u drugu dimenziju, ali je konačno došao dan kada smo videli suze Ronde Rauzi!

Ne, nije zanosna plavuša dobila batine u oktagonu, nije se raznežila ni zbog zlostavljanja koje već godinama trpi od medija, već se Rauzijeva rasplakala u emisiji "First we Feast", gde je, osim razgovora o karijeri, imala priliku da proba čitav dijapazon ljutih poslastica, začina i soseva.

 

 

 

Sve je teklo normalnim tokom, uživala je bivša UFC šampionka u svemu što su stavili pred nju, ali je onda naletela na "Bomba sos luđi od ludila", koji je Rauzijevu gotovo istopio.

- Odmah sam ga osetila u nosu. Jao, jao, osećam da mi prži stomak. Jezik me je zaboleo kada sam polizala usta! - šokirano je reagovala Amerikanka.

 

Iako je otkrila da su joj ljuta krilca bila regularni deo dijete tokom takmičarske karijere, izgleda su upravo ova krilca i ovaj sos bili ti koji su Amazonku današnjice doveli do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading