(FOTO) Mali sajam sporta održan u Aleksincu

Autor:

Sport

09.10.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali sajam sporta, 9. u ovoj godini, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Sportakog saveza opštine Aleksinac, a uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta i lokalne samouprave, održan je u Aleksincu.

RepublikaFoto: SSS
Mali sajam sporta u Aleksincu

Na platou ispred Doma kulture prikazan je samo deo sportske ponude ove opštine, 12 klubova sa svojim najmlađim sportistima družili su se sa decom.

Posetioce su pozdravili predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević, predsednik Sportskog saveza opštine Aleksinac Bojan Mladenović, pomoćnik ministra za sport Uroš Pribićević, a Mali sajam svečano je otvorio generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

- Sport je veoma bitan za mlade i putem Malih sajmova sporta želimo da im prezentujemo mogućnosti koje imaju u svojoj opštini. Veoma je važno uključiti što više ljudi u sistem sporta i zdravog načina života. Ministarstvo omladine i sporta trudi ae da obezbedi najbolje uslove za sve koji žele fizički da se aktiviraju - istakao je Pribićević.

Goran Marinković se zahvalio domaćinima i dodao:

- I u ovim vremenima sport ne sme da stane, a sport i rekreacija moraju biti prisutni kod svih. U Aleksincu Mali sajam sporta ima tradiciju, pokrenuta je i akcija Sportskog saveza Srbije besplatan fitnes za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Verujemo da će nastaviti sa dobrim radom i u budućem periodu - rekao je Marinković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading