GDE MENE NAĐE! Vladimir Grbić odbrusio prevarantu: POGREŠIO SI ADRESU, JA SAM OLIMPIJSKI ŠAMPION!

Autor: Republika

Sport

07.10.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Grbić dobio je veoma "nepristojnu" ponudu na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/vanjagrbic
Grbić dobio "nepristojnu ponudu" od internet prevaranata

Internet prevaranti ne biraju vreme, mesto niti osobe koje će da pokušaju da eksploatišu, pa se tako slavni srpski odbojkaš Vladimir Grbić našao na meti jednom takvog. Na njegovu žalost, od Grbića je naleteo na oštru reakciju, i to legendarnu.

 

 

 

Naime, Grbiću je na njegov profil na društvenim mrežama stigla ponuda da reklamira stranicu za nameštanje utakmica, na šta je on odbrusio:

- Pogrešio si adresu. Ja sam olimpijski šampion. Ne postoje te pare... - počela je polovina svojevremeno ubitačnog tandema braće Grbić.

RepublikaFoto: Instagram.com/vladimir_grbic
Prepiska Grbića i prevaranta

- Pa gde mene nađe? Ne želim da komentarišem ljudsku slobodu i odsustvo morala i odgovornosti za sticanje ili zarađivanje novca. Svako bira svoj način. To ga i određuje kao osobu. Vaspitan sam od strane roditelja da stičem svojim radom POŠTENO SVE u životu. Danas nije takvo vreme gde se takvi ljudi i principi poštuju. Integritet i sloboda su skupi i nepoželjni. Ali...proći će i ovo vreme. Prave vrednosti ne zastarevaju. Svetle su i žive. Večno -  dodao je i zaključio je Vladimir Grbić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading