SJAJNA VEST ZA LJUBITELJE F1: Imola će biti u punom sjaju

Autor:

Sport

03.10.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 14 godina, ponovo će se voziti na legendarnoj stazi, na kojoj je nažalost poginuo jedan od najboljih vozača svih vremena Aerton Sena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Formula 1

Posle trke u Sočiju, koja je prethodnog vikenda bila prva sa gledaocima na tribinama ove sezone, sjajna vest je dočekala ljubitelje Formule 1 i pred nastavak sezone.

Naime, naredne dve trke u šampionatu će se voziti u Portugaliji i Nemačkoj, a 1. novembra je po prvi put posle 14 godina na programu Velika nagrada Emilije Romanje, odnosno trka u San Marinu, na legendarnoj Imoli.

Kako je saopšteno, na toj trci će biti dozvoljeno navijačima da popune tribine, koliko-toliko, jer će u prodaju biti pušteno 13.000 ulaznica za spektakl.

S obzirom na to da će trke na "Nirburgringu" i u Portimau biti zatvorene za navijače, to znači da će Imola biti tek druga trka sa gledaocima u sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading