ZVANIČNO: Selektor POTPISAO do 2024. godine!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

30.09.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak i Dejan Savić

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak na toj poziciji ostaće sve do Olimpijskih igrara 2024. godine.

Kako je saopštio tamošnji savez, jednoglasno je doneta odluku o produžetku saradnje sa trofejnim stručnjakom na još četiri godine.


- Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo saradnju pa mi je drago da su i stručni savet i upravni odbor složno reagovali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom niz drugih takmičenja. Pre svega tu je domaćinstvo Evropskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja što boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puni smo motiva, pa se nadam da ćemo i dalje praviti dobre rezultate - rekao je Tucak.

Tucak je 2013. godine seo na klupu Hrvatske sa kojom je osvojio četiri odličja sa Svetskih prvenstava (zlato 2017. u Budimpešti, srebro 2015. u Kazajnu i bronze 2013. u Barseloni i Gvanžuu 2019. godine), olimpijsko srebro u Rio de Žaneiru 2016. godine i evropsku bronzu dve godine kasnije u Barseloni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading