(VIDEO) TITULA IDE U GRAD KOŠARKE: Basketaši iz Čačka poslali MOĆNO poruku za Republiku sa Kopaonika!

Autor:

Sport

27.09.2020

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu Čačani bolji od Bajine Bašte.

RepublikaFoto: SIM SRBIJE
Foto: SIM Srbije

U Brzeću, na obroncima planine Kopaonik, održava je treća smena Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Ovo je i poslednja smena,  u nedelju, biti podeljene medalje najboljima.

Igrala su se tri sporta - odbojka, basket 3 na 3 i odbojka na pesku.

Odigrano je puno mečeva a posle celodnevnog nadmetanja, u hali Ozon u Brzeću dobilo smo prvaka države u basketu. U konkurenciji dečaka titula ide u Čačak, čiji su momci pobedili rivale iz Bajine Bašte.

Oni su posle pobede se rukovali sa drugoplasiranim dečacima, što je odlika Igara, za koje važi parola da su svi pobednici. Posle toga usledila je pesma zajedno sa trenerom tima i Ivanom Vukajlović, koordinatorkom Igara za grad Čačak a onda i poruka upućena čitaocima Srpskog telegrafa i našeg portala.

 

Kod devojčica bilo je takodje lepo gledati duele, a većina mečeva odigrana je na otvorenom terenu "Junior" . Na kraju do poslednjih sekunda meča bilo je neizvesno i do titule je došao tim Bagdala iz Kruševca. Srebro odlazi u Novu Varoš.

Danas su na programu finala u odbojci i podela medalja. Igre će zatvoriti Ivana Jovanović predsednica SIM Srbije, predstavnici opština i gradova, sponzora, kao i specijalni gost, trofejni košarkaš Stefan Borčević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading