KRAJ JOKIĆEVOG SNA: Džejms se RAZGOROPADIO, Lebron MONSTRUOZNIM tripl-daplom ELIMINISAO Denver!

Autor:

Sport

27.09.2020

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejkersi u NBA finalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa sa ukupnih 4:1 plasirali su se u NBA finale, nakon što su u noći između subote i nedelje nadigrali Denver rezultatom 117:107.

"Jezeraše" je predvodio odlični Lebron Džejms, dok je srpski centar Nikola Jokić imao problema sa ličnim greškama, što ga je omelo da pruži svoju najbolju igru.

Popularni Kralj je zabeležio 38 poena, 16 skokova i deset asistencija uz odličnih 15/25 iz igre, a pratio ga je Entoni Dejvis sa 27 koševa, dok su Karuzo i Deni Grin dodali po 11.

Jokić, koji je susret završio sa pet ličnih grešaka, upisao je 20 poena, sedam uhvaćenih lopti i pet proigravanja, uz tri uspešne krađe. Za Nagetse Džeremi Grent je odigrao čak 46 minuta, a za to vreme ubacio je 20 koševa, dok je Marej stigao do 19, ali uz tek 7/17 iz igre.

Na taj način, četa Majkla Melouna nije uspela da napravi treći uzastopni preokret nakon 1:3 u seriji, što im je polazilo za rukom u prethodne dve runde plej-ofa protiv Jute i Klipersa. Džejms i drugovi čekaju rivala sa kojim će se voriti za prsten, a noćas je na programu šesti meč Bostona i Majamija u kome Hit vodi sa 3:2 i ima meč loptu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading