PODELA U PARTIZANU: Roditelji PODRŽALI igrače i trenere!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

21.08.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se otvorenim pismom.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan, oglasili su se pismom u kojem daju podršku Udruženju igrača i trenera tog kluba u inicijativi za promene.

- Roditelji dece koja treniraju u VK Partizan, trenutno na bazenu SRC Košutnjak, bezrezervno podržavaju saopštenje Udruženja igrača i trenera VK Partizan i daju podršku procesu promena koje za cilj imaju normalizaciju uslova za trening (topla voda na bazenu), redovne plate za trenere, održavanje Skupštine kluba i izbor legitimnog rukovodstva - stoji u pismu.


Dodaje se da "samo roditelji i treneri znaju koliko napora i odricanja je bilo potrebno u prethodnih 4-5 godina da deca ostanu na pravilnom putu razvoja uz trenere koji su sve vreme bili uz njih".

- U periodu od 15. septembra 2019. do 18. avgusta 2020. (11 meseci) dečaci su na Banjici ukupno trenirali manje od četiri meseca, konstantno se seleći sa bazena na bazen. I u tim lošim uslovima treneri su uspevali da nađu način kako da naša deca svaki dan budu sve bolja i bolja, da istraju u teškim vremenima u kojima su nedeljno menjali po 2-3 bazena zato što nije bilo uslova za trening na našoj Banjici.

Ubeđeni smo da će takmičenja koja su upravo počela pokazati da je Partizanova vaterpolo škola najbolja na svetu upravo zahvaljujuci trenerima koji ih treniraju i kojima ovim putem dajemo apsolutnu podršku - zaključuje se u pismu.

Pre četiri dana treneri i vaterpolisti prvog tima Partizana, zbog neslaganja sa aktuelnom upravom na čelu sa Mirko Bradajićem i Tatjanom Rakas, napustili su Banjicu i nastavili su sa treninzima na Košutnjaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading