SAVO ZABRINUO "GROBARE": Partizan bez ključnog TANDEMA!

Autor:

Sport

21.08.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih otvoreno o brojnim temama.

RepublikaFoto: fkpartizan
Trener Partizana Savo Milošević na konferenciji za štampu pred meč sa Inđijom

Savo Milošević, trener Partizana, rekao je na konferenciji za medije pred duel petog kola Superlige Srbije sa Inđijom da će meč u Humskoj propustiti ofanzivni vezista Sejduba Suma i krilni fudbaler Lazar Marković.

- Nisu najbolje startovali, ali je došlo do dosta promena u sastavu i na klupi i to se osetilo na početku sezone. Uspeli su da dobiju Napredak, protiv kog smo mi imali dosta problema u prvoj utakmici. To je već signal za oprez. Generalno, mi smo pod alarmom od prvog kola. Svako opuštanje može da nam se obije o glavu. Pogotovu pošto posle toga sledi Liga Evrope, dobro je poznato koliko nam znači to takmičenje - ocenio je strateg "parnog valjka".

Savo je izneo detalje o kadrovskoj situaciji u crno-belom taboru.

- Biće nekih promena u odnosu na Surdulicu. Čekaju nas tri teške utakmice. Suma i Lazar Marković delom treniraju, delom su na terapijama. Ne znam u ovom momentu konkretno njihovo stanje, bar što se tiče ove sutra utakmice. Nadamo se svi da će biti spremni za četvrtak. Povreda Markovića nije teška ni komplikovana, ali je bolna. Ne smemo da rizikujemo i da ga izgubimo na duže vreme - dodao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma na meču protiv Zvezde

On je poručio da se neće osvrtati na određene stvari koje služe da destabilizuju klub, igrače ili sam stručni štab.

- Probleme konstantno rešavamo. Trudili smo se da individualnim razgovorima sa igračima, imali smo dosta sastanaka... Verujem da su igrači svesni situacije. Ono što je bitno je da smo mi pod konstantnim pritiskom. Nije dobro toliko da se priča o tim stvarima, stvara se dodatni psihološki pritisak na igrače. Ja se iskreno ne bavim tim stvarima. Takve stvari i izmišljotine nisu prvi put. Nisam imao problema ni prošle godine ni bilo kad koji su fudbalski, koji se dešavaju u svakoj ekipi i koje mi rešavamo. Ljudi koji imaju lošu nameru, koji izmišljaju da bi destabilizovali ekipu i mene i klub. Ostavljam njima na dušu, neka rade to...Nisam se opterećivao, niti ću - jasan je Savo Milošević.

Partizan dočekuje Inđijce u subotu od 19:30 časova u Humskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading