OGROMAN ŠOK: Srpska reprezentativka završava karijeru sa samo 29 godina!

Autor:

Sport

14.08.2020

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska odbojkašica Tijana Malešević odlučila je da se penzioniše, iako joj je samo 29 godina!

Odbojkašice Srbije

Poznata srpska odbojšakica je u intervjuu za "Alo" priznala da više ne oseća istu strast prema sportu i da je to glavni razlog zbog kog se povlači iz odbojke.

- Dve sezone već privodim karijeru kraju, prošle godine sam razgovarala i sa selektorom Terzićem i zahvalna sam mu što je razumeo moju potrebu za pauzom. Jednostavno sam osetila da mi treba prostor za privatan život- rekla je Tijana Malešević.

- Počela sam da osećam da to sa odbojkom više nije to. Privatno i emotivno sam ispunjena, a pošto sam prepoznala da više nemam ni želju za igranjem kao pre, lako sam donela odluku da kažem: 'Dosta je bilo- objasnila je Užičanka koja je bila neizostavan deo reprezentacije Srbije.

 

 

 

Maleševićeva je osvojila pet velikih medalja sa Srbijom (zlato na SP 2018, zlato na EP 2011. i bronzu 2015 i srebro na Svetskom kup 2015), a ističe da joj je najdraža srebrna medalja sa OI2016.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading