Predstavnici Sportskog saveza opštine Arilje posetili Sportski savez Srbije

Autor:

Sport

04.08.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme kada su sportske aktivnosti svedene na minimum, razvijaju se nove ideje i dogovori za neke buduće projekte koji bi mogli biti realizovani nakon ukidanja mera zbog virusa COVID-19. Predstavnici Sportskog saveza opštine Arilje posetili su Sportski savez Srbije.

RepublikaFoto: SSS
Ni tokom korone nema odmora

Predsednik Saša Lukić i generalni sekretar Milinko Kušić na čelo SSOArilje došli su pre godinu dana, pa je ovo bila i prilika da se upoznaju sa generalnim sekretarom SSS Goranom Marinkovićem:

- Drago nam je da naše članice ne "spavaju" u ovom periodu. Verujemo da će novo rukovodstvo saveza nastaviti tradiciju održavanja pre svega Malih sajmova sporta za decu na teritoriji svoje opštine. Raduje nas njihovo interesovanje za ostale projekte Sportskog saveza Srbije, biće uključeni u edukaciju sportskih stručnjaka i učešće na Seoskim igrama Sportskog saveza Srbije 2021.godine - rekao je Marinković i dodao:

- Najvažnije je da se zdravstvena situacija u celoj Srbiji poboljša, ovaj period kada smo stopirali naše manifestacije koristimo za konstruktivne razgovore i dogovore kako ćemo funkcionisati kada se stvari vrate u normalu - rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading