(FOTO) Sportski savez Srbije u poseti Vrbasu: Mnogo se radilo na napredovanju sportskih aktivnosti

Autor:

Sport

10.06.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Sportskog saveza Srbije, predsednik Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i savetnik Siniša Radanović, obišli su opštinu Vrbas.

RepublikaFoto: SSS
Davor Štefanek

Najpre ih je ugostio predsednik opštine Milan Glušac, zajedno sa vodećim ljudima Sportskog saveza opštine Vrbas. Glušac je istakao da se iz budžeta opštine finansira preko 50 sportskih klubova, kao i sportski centar, a ova godina bila je veoma uspešna:

- Šest klubova iz Vrbasa prešli su u viši rang takmičenja i izuzetno smo ponosni. Opština nastavlja da podržava sport i trudi se zajedno sa čelnicima sportskog saveza da stvori još bolje uslove za sportiste. Ovom posetom Sportski savez Srbije pokazao je da imamo i njihovu podršku i nadamo se da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da radimo za dobrobit sporta. Hvala predsedniku Štefaneku i generalnom sekretaru Goranu Marinkoviću na razumevanju - rekao je predsednik opštine Vrbas.

RepublikaFoto: SSS

Generalni sekretar Goran Marinković prilikom obilaska sportske infrastrukture istakao je:

RepublikaFoto: SSS

- Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" jedan je od najboljih u Srbiji. Hala, teretana, bazeni, streljana i kuglana, kao i teniski tereni i prateći sadržaji temelj su za stasavanje budućih generacija. Raduje i najava rekonstrukcije fudbalskog stadiona ove godine kada OFK Vrbas obeležava 100 godina postojanja. Sportski savez Srbije će darovati sportsku opremu i novim manifestacijama obogatiti sportsku ponudu opštine. U Vrbasu smo bili pre godinu dana, a danas su nas dočekale mnoge lepe vesti koliko je sport napredovao - rekao je Marinković.

RepublikaFoto: SSS

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je lopte ovaj put za ŽRK Vrbas kako bi se što bolje pripremile za sezonu i ispunjenje ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading