"Na koga da budem ljut? Kineza koji jede šišmiša?"

Autor:

Sport

02.05.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski rukometni trener Zlatko Saračević oglasio se zanimljivom porukom povodom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Dubrovacka televizija
Zlatko Saračević

Trener rukometašica Podravka Vegete oglasio se saopštenjem nakon što je Hrvatski rukometni savez poništio sezonu, a EHF suludim potezima ukinuo borbe za Fajnal-for Lige šampiona i baraž za Svetsko prvenstvo.

- Ovih dana puno me ljudi zove i pita kako sam i kako se osećam. Odgovor je – nikako. Osećam se jadno i razočarano - počinje Hrvat i nastavlja.

- Na pitanje jesam li ljut, pitam ih na koga da budem ljut? Na Kineza koji jede šišmiša, Štab civilne zaštite, na EHF ili HRS? Poništili su celu sezonu, odnosno sve utakmice. Samim time poništili su sve pobede, sva putovanja i sve treninge koje smo odradili. Ali ipak ima tu mnogo stvari koje nam niko ne može poništiti, niti oduzeti.

Niko ne može poništiti punu dvoranu gimnazije "Fran Galović" i njihovu podršku koju su nam dali, niko nam ne može oduzeti ples i veselje igračica nakon pobede, niko ne može poništiti pesmu Kronikusa koji su bili tu za nas na svakoj utakmici.

Ima tu još puno stvari koje nam nitko ne može oduzeti. Pobeda pred domaćom publikom protiv velikog Vipersa, drugo poluvreme protiv Lokomotive, gde smo ih ostavili na pet pogodaka, 50 golova koje smo dali u Pločama ili osećaj moći i zadovoljstva koji smo imali nakon utakmice u Turingeru - zaključio je Saračević i potvrdio da Podravka više neće biti u ovom sastavu zbog brojnih odlazaka igračica, ali i da je klub naučio da radi na istim temeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading