(VIDEO) Komšijski derbi pripao favoritu: Crna Gora bljesnula za trenutak, ali na kraju rutinska pobeda Hrvatske!

Autor:

Sport

09.01.2020

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška rukometna reprezentacija Hrvatske pobedila je Crnu Goru 27:21 (12:13) u prvom kolu Evropskog prvenstva u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Radost rukometaša Hrvatske

Izabranici Lina Červara odigrali su sjajno drugo poluvreme u kojem su "lavovi" potpuno podbacili i odigrali katastrofalno.

Crna Gora je na poluvremenu vodila 13:12 i generalno je pružila i više nego što je bilo ko očekivao, međutim u drugom su pali pod pritiskom i "kockasti" su zabeležili rutinsku pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio Luka Cindrić sa šest golova, dok su po četiri postigli Marić i Horvat.

Crnogorce je predvodio Nemanja Grbović sa pet golova i Vladan Lipovina sa četiri. "Lavovi" su bolje otvorili utakmicu i poveli sa 3:1, međutim izabranici Lina Červara su uspeli da preokrenu i dođu do dva gola prednosti (9:7).

Igralo se gol za gol, a poluvreme su bolje finiširali Crnogorci – 13:12.

Tokom drugog perioda igre postojala je samo jedna selekcija na terenu. Hrvatska je brzo okrenula rezultat i preuzela kontrolu.

Golom Mandića na deset minuta do kraja, "kockasti" su poveli sa 23:17 i tu je utakmici bio kraj. Šest golova zaostatka je bilo previše za Crnu Goru.

Na kraju, utakmica se završila rezultatom 27:21.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading