Srbija posle preokreta srušila Rusiju!

Autor:

Sport

05.06.2019

17:16 >> 17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije upisale su i drugu uzastopnu pobedu u belgijskom Kortrajku u okviru trećeg vikenda Lige nacije protiv selekcije Rusije rezultatom 3:1. Po setovima je bilo 22:25, 25:18, 25:11 i 25:22.

RepublikaFoto: Starsport
Bjanka Buša

Ovo je bio peti trijumf našeg tima u dosadašnjem toku takmičenja.

Srpsku ekipu vodio je Branko Kovačević, a prvi set rešen je posle bolje igre Ruskinja u završnici, kada je Rusija i stigla do važne prednosti.

Drugi deo igre obeležilo je daleko bolje izdanje srpskog tima. Uspele su odbojkašice Srbije da pronađu svoju igru i da relativno mirno privedu drugi set kraju i tako stignu do izjednačenja.

Treći set je u potpunosti pripao Srpkinjama, koje su deklasirale ruski tim sa 25:11.

Najbolja u srpskom sastavu bila je Ana Bjelica sa 27 poena, pratila ju je Katarina Lazović sa 14, a dvocifrene su bile i Maja Aleksić sa 12 i Bianka Buša sa 11 poena.

U redovima ruske ekipe istakla se Ksenija Parubets sa 17 poena, dok su Ekaterina Efimova i Margarita Kurilo postigle po 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading