EVROPSKO ODBOJKAŠKO PRVENSTVO 2019. U ČETIRI DRŽAVE

Autor:

Sport

01.09.2017

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Kongresu u Krkovu odlučeno je da se prvi put u istoriji evropske odbojke sledeće kontinentalno prvenstvo 2019. godine igra u četiri zemlje, u obe konkurencije, uz učešće od po 24 selekcije. Dok je bivši kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović na Kongresu CEV izabrana za sekretara sportske komisije te organizacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi svetski sekretar sportske komisije: Maja Ognjenović

Ognjenović, koja se prošlog leta povukla posle Olimpijskih igara u Riju i 261. meča za državni tim, dobila je priznanje tokom Evropskog prvenstva u Poljskoj.
Za predsednika sportske komisije CEV izabran je Samjuele Papi iz Italije, a ostali članovi su: Ljubomir Ganev iz Bugarske, Aleksandrs Samoilovs iz Letonije, Loneke Slutjes iz Holandije, Pavel Zagumni iz Poljske, Jekaterina Gamova iz Rusije i Neslihan Demir Guler iz Turske.


Na Kongresu u Krakovu Odbojkaški savez Srbije predstavljali su predsednik Zoran Gajić, generalni sekretar Ivan Knežević i prvi potpredsednik Ivan Miljković.


 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading