GRBIĆ SAMOUVEREN: Idemo u finale EP!

Autor:

Sport

01.09.2017

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da veruje u plasman u finale Evropskog prvenstva u Poljskoj.

 RepublikaFoto: ossrb.org

Grbić ponosan na igrače

Srbija će u subotu u polufinalu EP igrati protiv Nemačke.

- Nemačka je tradicionalno neugodan protivnik. U ranijim utakmicama smo ih vrlo retko lako pobeđivali, a često smo i gubili. Očekujem težak meč, ali mislim da smo bolji od njih i da ćemo ih pobediti -  rekao je Grbić.

On je istakao da je zadovoljan motivacijom igrača.

 - Ovo što smo do sada pokazali je jako dobro, energija koju smo stavili na teren je bila dobra, što je i donelo rezultat. U teškim momentima smo pokazali mirnoću, stabilnost i agresivnost, bez predaje smo igrali do kraja... To je energija koja nam treba za polufinalnu utakmicu, a mislim da je polufinale EP motivacija sama po sebi - rekao je Grbić.

Bloker Dragan Stanković rekao je da je njegova ekipa plasmanom u polufinale ispunila prvi cilj.

 - Sada dolazi najzanimljiviji deo prvenstva, borba za jednu od medalja. Nemačka je pokazala dosta u toku turnira, osvojili su svoju grupu, prošli u polufinale... To je težak protivnik kojeg poznajemo dobro, ali poznaju i oni nas. Najbitnije je mentalno se pripremiti i misliti o našoj strani mreže - rekao je Stanković.

Srbija i Nemačka igraće u subotu od 17.30 sati u polufinalu EP. Od 20.30 sastaće se Rusija i Belgija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading