KRAJ SNA: Ništa od MEDALJE u Tokiju

Autor:

Sport

28.07.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više neće igrati na Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Endi Marej

Britanski teniser Endi Marej završio je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je nakon odustajanja u singlu ispao i u konkurenciji dublova. 

Bolji od njega i Džoa Solsburija bili su Marin Čilić i Ivan Dodig, a taj meč je bio poslednji za nekadašnjeg prvog tenisera planete na najvećoj sportkoj smotri.

Osećam se slomljeno nakon današnjeg poraza. Sport može da bude brutalan. Hvala Džou Solsburiju što mi je pružio priliku da igramo zajedno, bio si sjajan i voleo bih da su se stvari drugačije odvijale, ali s**nja se dešavaju. Ovo je kraj za mene na Olimpijskim igrama. I zahvalio bi se čitavom timu Velike Britanije i teniskoj federaciji na svemu što su uradili za mene tokom minulih godina. Bila je apsolutna privilegija da predstavljam moju državu na četiri Olimpijskih igara i to su mi najdraže uspomene u životu - rekao je Marej posle meča sa suzama u očima.

Podsetimo, Endi je dvostruki olimpijski šampion, pošto je u Londonu i u Riju osvajao zlatne medalje u singlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading