MAJSTOROVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF BEZ IMALO USTRUČAVANJA: Nije bitno ko je rival, NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA!

Autor: Marija Stefanović

Sport

27.07.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski basketaši u 3x3 danas će se boriti za medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju! Naš tim prvo očekuje borba u polufinalu protiv Rusije (10.30), a ako slave u ovom meču, onda će u velikom finalu (15.25) juriti istorijsko zlato jer je basket 3x3, kao sport, ove godine prvi put na Igrama. U slučaju poraza u polufinalu, onda ih od 14.15 očekuje borba za bronzu.

Dejan Majstorović

Reprezentativac naše zemlje Dejan Majstorović (33) istakao je za Srpski telegraf da će njegovi saigrači i on sve uraditi da bi obradovali naciju.

- Mnogo sam srećan što sam deo srpskog tima i što sam radom i trudom zaslužio da budem ovde. Posebno mi znači to što ću biti u prilici da našoj zemlji donesem medalju. Naravno, svi bismo mi voleli da to bude zlatna medalja, onda bi se veoma slavilo u Starim Banovcima, mom rodnom mestu, ali moramo da budemo svesni da nas prvo očekuje polufinale i da moramo da idemo korak po korak - kazao je Majstorović.

Basketaši su u poslednjem kolu savladali Rusiju (21:10), u meču koji za njih nije imao rezultatski značaj jer su već izborili plasman u polufinale, ali su tako uterali rivalima strah u kosti jer su uvodnu fazu završili sa skorom 7-0. Srbija će plasman u finale juriti protiv Rusije, a Majstorović je istakao da ga ime rivala mnogo ne zanima.

- Mi uvek razmišljamo samo o našoj igri. Jer ako mi igramo dobro i uđemo u svoj ritam, niko ne može da nas savlada. Tako da nam je ime rivala apsolutno nebitno, svaki tim dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo - objasnio je Dejan.

Novak je prava legenda

Majstorović je u Olimpijskom selu imao priliku i da upozna srpskog tenisera Novaka Đokovića, za kojeg kaže da je prava legenda.

- U selu ima dosta velikih zvezda, neke smo uspeli da vidimo. Međutim, ja bih posebno izdvojio najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. On je stvarno ostavio najjači utisak na mene, mogu reći da je sjajna osoba i velika legenda - kazao je Majstorović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gedža

28.07.2021 01:42

Tako je care, znamo mi to odavno koji pratimo vaš uspeh. Idemoooo do zlata momci i srećno