MILICA JE MOJE OLIMPIJSKO ZLATO: Dečko SRPSKE HEROINE iskren do koske - udarim je, izvinjavam se i ONDA BUM!

Autor:

Sport

27.07.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić ima ogromnu podršku od svog dečka Marka Đuričića koji je takođe tekvondista! Njen izabranik je otkrio detalje "burne" ljubavne romanse.

RepublikaFoto: instagram.com/mandic_milica
Milica Mandić sa dečkom

Marko je preponosan na svoju dugogodišnju devojku.

- Meni je žao što nije mogla da skine masku da vidite emociju koju je imala tada, dok stoji sa zlatom na postolju. Svi smo preponosni, ovo je trenutak za istoriju srpskog sporta, zaista nas je učinila ponosnim. Svako ko je gledao slao je pozitivnu energiju- rekao je Marko za RTS.

- Nije noćas bilo spavanja, iako je bio plan da se probudim da gledamo prvu Miličinu borbu. Ali ona je spavala to se vidi. To je pritisak sa kojim se ona izborila.

 

 

Marko se setio i Miličine reakcije, kada su Igre odložene na godinu dana.

- Razočarenje, jer je pre godinu dana radila sve da bude spremna za Igre koje su odložene. Sada je sve to morala da ponovi. Tokom korone smo se snalazili, trenirali na terasi u stanu. Svaki dan kada smo bili zatvoreni bili smo na terasi da malo treniramo.

A kako je bilo njemu dok je Milica vredno trenirala...

- Ja sam služio kao sparing partner da me bije! I sad ja je udarim, izvinjavam se, tešim, a onda sledeće akcija i BUM! Vrati mi!

 

 

Mandićeva se sa zlatom vraća u Beograd.

- Milica stiže u četvrtak i sprema se doček.

Đuričić je govorio i o odluci Milice Mandić da posle takmičenja u Tokiju završi karijeru.

- Teško je napustiti nešto čemu ste dali toliko emocija, podredili život, jer taj adrenalin se posle nekog vremena vrati. Ona je borac i sigurno je teško da prstane. Ja sam prestao, pa sam se vratio da osvojim Milicu, to je moje olimpijsko zlato. A pre tri meseca sam postao šampion Srbije!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading