ČOVIĆ: Igramo kao TIM i to nas KRASI

Autor:

Sport

04.11.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović rekao je posle pobede nad Cedevitom u šestom kolu ABA lige da je za crveno-bele najvažnije da igraju kao tim.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Čović

Zvezda je slavila u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 94:79, a Čović je trijumfu doprineo sa 13 poena, tri asistencije i dva skoka za 16 minuta koliko je proveo na parketu.

- Najvažnije je da igramo sve bolje. Važno je da smo konstantni i na treningu, da igramo čvrsto i agresivno. Zvuči zanimljivo to što smo jedina ne poražena ekipa u ABA ligi, ali da se ne obaziremo previše na to - rekao je Čović.

Čović je dodao i da je ekipa imala dobar pristup utakmici.

- To što sam motivisan je normalno, ceo život se tako ponašam. Pokušavamo svi što motivisanije da uđemo u ovakvu utakmicu. Ako je +15, razlika može da bude i veća. Nije ni do razlike. To je tako - rekao je plejmejker Zvezde.

Čović se osvrnuo i na lični učinak na početku sezone.

- Ja ne razmišljam o tome, to je pitanje za trenera. Meni je najvažnije da tim igra dobro, da tim pobeđuje. A sada vidite, jednu utakmicu jedan iskoči, drugu utakmicu drugi iskoči. Igramo kao tim i to krasi ovu ekipu. To je najvažnije - zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading