(VIDEO) Bulutova partija vredna zlata

Autor:

Sport

17.09.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska 3x3 reprezentacija je osvojila titulu prvaka Evrope, pobedom u uzbudljivom finalu nad Letonijom od 19:18 na šampionatu održanom u Bukureštu.

Dušan Domović Bulut

Koš odluke postigao je Dejan Majstorović za konačnih 19:18 u finišu meča, ali je najistaknutiji pojedinac u našem timu, a zvanično i na čitavom šampionatu bio Dušan Domović Bulut.

On je proglašen za MVP-a Evropskog prvenstva, posle sjajne partije u finalu, kada je postigao čak  13 od 19 šoena našeg tima.

U prilogu možete da vidite njegove poene, a posle meča Dšan Domović Bulut nije krio zadovoljstvo zbog novog velikog uspeha srpskih basketaša.

- Ne želim da budem prepotentan, ali želim da slavim ovu titulu. Ovo je naša prva titula na Evropskom prvenstvu. Letonci su ostavili sve što imaju na terenu. Prošle godine su nas pobedili sa dva poena, a i sada su imali šansu - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading