ANĐUŠIĆ KRATKO I JASNO REAGOVAO NA KAZNU ZA OBRADOVIĆA: Evo šta je poručio

Autor:

Sport

11.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije zadovoljan odlukom bek Partizana.

ANĐUŠIĆ KRATKO I JASNO REAGOVAO NA KAZNU ZA OBRADOVIĆA: Evo šta je poručio

Foto: Starsport

Dramatičan završetak finala Superlige Srbije ostavio je košarkašku javnost u šoku nakon nezapamćenih dešavanja. Posle skandala u finišu druge utakmice, koja na kraju nije ni završena na terenu, Crvena zvezda je za zelenim stolom proglašena šampionom Srbije, što je izazvalo lavinu kontroverzi i nezadovoljstva među navijačima i ljubiteljima košarke i pre svega Partizana.

Nakon vređanja i uletanja predmeta na parket, utakmica je prekinuta, a kasnije je objavljeno da će biti nastavljena dan kasnije. Međutim, neočekivano, košarkaši Partizana napustili su dvoranu, dok je ekipa Crvene zvezde odlučila da se vrati na teren. Nakon odluke donete za zelenim stolom, ekipa sa Malog Kalemegdana je proglašena pobednikom i osvojila titulu, što je dodatno zaoštrilo tenzije između navijača i klubova.

Nakon ovih dešavanja, Košarkaška liga Srbije donela je odluku da kazni trenera Partizana Željka Obradovića sa četiri utakmice suspenzije zbog povlačenja ekipe sa terena, dok istu kaznu dobija i tim menadžer Luka Vulikić. 

Povodom te odluke, rešio je da se oglasi i prvotimac crno-belih Danilo Anđušić koji je na to reagovao kratko, ali jasno objavivši emotikon cirkusa kao odgovor na kaznu za Žoca.

Podsetimo, ukoliko se crno-beli uopšte budu odlučili da ponovo igraju KLS, s obzirom na to da će Obradović biti sprečen da vodi ekipu u polufinalnoj seriji, a u zavisnosti od ishoda, može biti odsutan i na jednoj ili dve utakmice finalne serije domaćeg prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading