MAMI UZDAHE GDE GOD SE POJAVI! Devojka novog centra Zvezde je poznata INFLUENSERKA! Transfer mu je ČESTITALA uz čuveni hit Senide! (FOTO)

Autor:

Sport

09.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Urošem Plavšićem, kao podrška crveno-belima, stiže i prava lepotica.

MAMI UZDAHE GDE GOD SE POJAVI! Devojka novog centra Zvezde je poznata INFLUENSERKA! Transfer mu je ČESTITALA uz čuveni hit Senide! (FOTO)

Foto: printscreen/tik tok

Košarkaški klub Crvena zvezda je ozvaničio prvo pojačanje ovog leta, a doskorašnji centar Mege, Uroš Plavšić, ispunio je svoj dečački san pridruživši se ekipi sa Malog Kalemegdana.

Međutim, Plavšić nije došao sam, pošto mu podršku pruža njegova partnerka, poznata srpska influenserka Jovana Tomić, poznatija kao Jovi Tomi.

Sjajni gorostas je ispunio svoj dečački san pridružujući se osvajaču triple krune u tek završenoj sezoni, a dolazak kod trenera Janisa Sferopulosa sigurno predstavlja ostvarenje najveće želje za ovog talentovanog košarkaša.

Foto: printscreen/Instagram

Jovi Tomi će bodriti Uroša Plavšića i u Zvezdinom dresu

Jovana Tomić, poznata po učešću u rijaliti programu "Survajvor", nedavno je putem svog Instagram profila otkrila da je u vezi sa Urošem, a ljubav je nastavila da cveta. Čak je prisustvovala i meču Crvene zvezde protiv Mege u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pružajući podršku svom partneru.

Jovi Tomi je svoju podršku Urošu pokazala na zanimljiv način, objavivši kratak video snimak na TikTok-u na kom su njih dvoje, uz pesmu delija koja je poseban hit među navijačima Crvene zvezde. Njen gest sigurno će se dopasti navijačima i pokazuje duboku povezanost sa klubom.

 

Postaje jasno da je ljubav između Uroša i Jovane duboka i da će njihova podrška jedno drugom biti od velikog značaja u budućnosti. Navijači Crvene zvezde sigurno će s nestrpljenjem iščekivati da vide kako će se njihov novi centar snaći na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading