NJEGA JE TROSTRUKI UBICA IZ KNJAŽEVCA POZVAO ODMAH POSLE ZLOČINA! Kao bez duše čovek je uleteo u kuću, a sada nikako ne može da se oporavi od šoka!

Autor:

Hronika

09.06.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Pera ušao u dnevnu sobu, imao je šta da vidi! Krv je bila na sve strane... , priča komšija.

NJEGA JE TROSTRUKI UBICA IZ KNJAŽEVCA POZVAO ODMAH POSLE ZLOČINA! Kao bez duše čovek je uleteo u kuću, a sada nikako ne može da se oporavi od šoka!

Foto: Društvene mreže

Trostruko ubistvo koje se dogodilo 6. juna i dalje je tema svih razgovora u Knjaževcu i okolini.

Tada je Aleksa Milojević (22) karabinom ubio oca, babu i dedu.

Meštani ovog grada su zgroženi, a mnogi pokušavaju da shvate šta je moglo dovesti do tako strašnog čina.


Prema rečima meštana, 22-godišnji Aleksa Milojević bio je jako ogorčen svojim životom, a mnogi smatraju da je to na kraju dovelo do krvoprolića. Navodno, Aleksa je bio veoma posvećen članovima porodice, ali je bio opterećen mukotrpnim životom u toj istoj porodici, posebno zbog brige o nepokretnom i dementnom dedi i šlogiranom ocu. Njegovi poznanici tvrde da nije koristio opijate ili alkohol, te zbunjuje činjenica da nije pokušao da pobegne iz te teške situacije.

Aleksa je odmah posle zločina pozvao deda Peru, brata babe koju je ubio, priča jedan komšija. 

- Kada je počinio zločin, Aleksa je prvo telefonom pozvao deda Peru iz sela u okolini Knjaževca, to je brat ubijene Sarajevke. Pera je prethodno radio u bašti i ispričao mi je da ga je unuk pozvao dok je bio pred prodavnicom da odmori. Rekao mu je: "Ja ih pobi". U tom trenutku je Pera pomislio da ih je udarao nečim, šamarao ili nešto slično. Odmah je seo u auto i kada je došao u kuću zatekao je Aleksu na stepenicama, kako sedi. Upitao ga "Šta je bilo, Aki?", a ovaj ga nije gledao... Samo se držao za glavu i rekao: "Ne znam"! Kada je Pera ušao u dnevnu sobu, imao je šta da vidi! Krv je bila na sve strane... U taj mah je ušla i policija i odvela momka. Video sam Peru, popričali smo i čovek je u velikom šoku jer je doživeo nezapamćenu tragediju - ispričao je komšija Milojevića.

Jedna od ključnih tačaka koje se ističe kao glavni motiv trostrukog ubistva jeste da baka nije dozvolila Aleksi da smesti nepokretnog dedu u dom, iako je to bilo preko potrebno. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading