EVROLIGA PALA NA ISPITU U BERLINU: Tuče ispred hale, psi koji laju u toku utakmice, sramotna organizacija!

Autor:

Sport

25.05.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandali u glavnom gradu Nemačke.

EVROLIGA PALA NA ISPITU U BERLINU: Tuče ispred hale, psi koji laju u toku utakmice, sramotna organizacija!

Foto: www.profimedia.rs

Ušli smo u samu završnicu Evrolige, a finale u Berlinu igraće košarkaši Real Madrida i Panatinaikosa u nedelju od 20.00 časova, dok će nešto ranije Fenerbahče i Olimpijakos odmeriti snage u borbi za treće mesto. Međutim, ovaj fajnal-for u glavnom gradu Nemačke obeležen je nizom skandala, a iz najelitnijeg kontinentalnog takmičenja su pali na ispitu.

Naime, pre početka utakmice Panatinaikosa i Fenerbahčea desila se tuča ispred hale, turskih i grčih navijača, a nekolicina najvatrenijih pristalica ekipe iz Istanbula ušla je bez karte na susret. Takođe, tok utakmice je bio jako neprijatan, pošto su policajci stajali pored parketa sa psima, koji su neprestano lajali i na neki način ometali mečeve i učinili jako neprijatnu situaciju.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Pi Džej Doužer

Tokom čitave sezone Crvena zvezda i Partizan su bili pod budnik okom Evrolige, a ovog Fajnar-fora imali su niz propusta i dozvolili su incidente velikih razmera. Takođe, Beograd je uz Barselonu kandidat za bude domaćin polufinala Evrolige. Glavni grad Srbije to definitivno zaslužuje, jer se pokazao i 2018. i 2022. godine kao izuzetan domaćin bez skandala i incidenata. 

Beograd je zadao domaći zadatak u domaćinstvu, dok je Berlin sa druge strane omanuo i dozvolio niz skandala. Videćemo kako će Evroliga reagovati nakon ovakve katastrofe u Nemačkoj, ali sigurno će se odraziti na reputaciju takmičenja, a ove sezone je zakazala i odabiru sudija koji su katastrofalno vodili utakmice. U svakom slučaju, ovaj skandala sigurno neće bit tek zaboravljen, a Partizan i Zvezda zaslužuju svoje mesto u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading