FENER ŠOKIRAO MONAKO! Kneževi vodili celu utakmicu, ali drama pripala turskom timu!

Autor:

Sport

24.04.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Kneževini.

FENER ŠOKIRAO MONAKO! Kneževi vodili celu utakmicu, ali drama pripala turskom timu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Fenerbahčea su ostvarili značajnu pobedu protiv Monaka, nakon produžetka, rezultatom 95:91. Nakon teške borbe, turska ekipa, predvođena Šarunasom Jasikevičijusom, uspela je da preokrene rezultat u svoju korist i odnese pobedu.

Monako je započeo meč sa gotovo savršenom prva četvrtinom, ostvarivši prednost rezultatom 26:15. Međutim, nakon toga, svaka naredna četvrtina je pripala ekipi Fenerbahčea, što je dovelo do izjednačenja i produžetka.

Najdžel Hejs-Dejvis se istakao kao najbolji pojedinac u pobedničkom timu, postigavši 19 poena i ostvarivši sedam skokova. Kalates je takođe pružio značajan doprinos sa 17 poena i pet skokova, dok je Sestina svojom trojkom u ključnom momentu meča obezbedio važne poene.

Iako je Monako imao priliku da dođe do prednosti u završnici regularnog toka meča, Majk Džejms je odlučio da solira i na kraju je uzeo pretežak šut, koji nije bio uspešan.

Sledeći meč između ova dva tima igra se već za dva dana, 26. aprila od 19 časova u Monaku, a za meč u Istanbulu navijači će morati da sačekaju prvi maj. Fenerbahče će pokušati da zadrži momentum i ostvari još jednu pobedu pred svojom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading