MAKABI PREGAZIO BASKONIJU: Ponos Izraela zakazao okršaj sa Panatinaikosom!

Autor:

Sport

16.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makabi demonstirao silu.

MAKABI PREGAZIO BASKONIJU: Ponos Izraela zakazao okršaj sa Panatinaikosom!

Foto: Turkish Airlines EuroLeague/X

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva pobedili su Baskoniju rezultatom 113:85 i plasirali se u plej-of Evrolige.  Najefikasniji u pobedi "ponosa Izraela" je bio Lorenco Braun sa 26 poena, Vejd Boldvin je upisao 17 poena , a malo je nedostajalo da i ne bude na ovom meču, dok je Bonzi Kolson utakmicu završio sa 14 poena. 

Kod poraženog tima Baskonije istakao se Miler-Mekintajer sa 27 poena, Markus Hauard jeste pogodio četiri trojke, ali nije mogao više da pomogne svom timu. Makabi je odigrao fanstatičnu utakmicu i pokazao da može da igra na vrhunskom nivou da je tu gde jeste sasvim zasluženo.

U plej-ofu Evrolige Makabi će odmeriti snage protiv Panatinaikosa, što će sigurno biti jako zanimljiva utakmica. Klub iz Vitorije će u drugom kolu plej-ina 19. aprila na svom terenu dočekati pobednika večerašnjeg meča između Efesa i Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading