O JOKIĆU VIŠE NI TRENER DENVERA NE ZNA ŠTA DA KAŽE: "Što je veća scena, on još više sija..."

Autor:

Sport

21.04.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikola... fenomenalan igrač"

O JOKIĆU VIŠE NI TRENER DENVERA NE ZNA ŠTA DA KAŽE: "Što je veća scena, on još više sija..."

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Jutros su Denver Nagetsi ostvarili devetu uzastopnu pobedu nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 114:103. Prva utakmica uvodne runde plej-ofa NBA lige je na početku delovala neizvesno, ali su Nagetsi uspeli da preokrenu situaciju i ostvare pobedu. Ključnu ulogu u ovoj pobedi imao je naravno Nikola Jokić, koji je predvodio ekipu sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Na društvenim mrežama se uveliko prave priče o tome kako je srpski centar nerešiva enigma za Lejkerse.

Iako je Denver imao lagodnih +15, gosti su u poslednjoj deonici sveli zaostatak na dva poseda, ali je srpski centar preuzeo stvar u svoje ruke kada je bilo najpotrebnije. Najpre je ubacio loptu u koš nakon skoka u napadu i prekinuo seriju, a već u narednom napadu usledila je trojka i Denver je ponovo stigao do +10 na pet minuta pre kraja meča.

Svestan je naravno i Majk Meloun koliko Nikola znači ekipi, iako uvek pokušava da ga ne izdigne previše u odnosu na tim, već da ga izjednači sa ostalim igračima. Ipak, realno je to nemoguće...

- Koliko puta je zakucao? Treba da svi dobijemo poklone u to ime. Šalu na stranu, ono što je zaista impresivno jesu naravno 32 poena, ali 12 skokova i sedam asistencija i dve ukradene lopte, jedna veoma bitna na kraju. Nikola... fenomenalan igrač, što je veća scena i jača svetla pozornice, on nastavlja da sija. Jeste da imamo velikog igrača u Nikoli, ali ovo je timski uspeh. Svi su odgovorili pozivu - rekao je Maloun.

Denver sada vodi u plej-of seriji sa 1:0, a naredni meč u "Bol Areni" na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 04.00 po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading