VELIKA ČAST ZA PARTIZAN: Evroliga posvetila objavu crno-belima!

Autor:

Sport

15.04.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari pomeraju granice.

VELIKA ČAST ZA PARTIZAN: Evroliga posvetila objavu crno-belima!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-in fazu Evrolige pošto su regularni deo okončali na 11. mestu uz skor od 16 pobeda i 18 izbuljene. Borili su se izabranici Željka Obradovića lavovski ove sezone, ali su ih skupo koštale praktično dobijene utakmice. Svaka nada je ugašena porazom Crvene zvezde od Anadolu Efesa sa čak 100:55.

Partizan je Valensije odigrao utakmicu za čas i oproštaj od naelitnijeg kontinentalnog takmičenja pred svojim navijačima. Naravno, Grobari su kao i uvek do sada bili na visini zadatka i preiredili fantastičnu atmosferu svojim miljenicima. Ogromna podršak koja traje čitave sezone nije ostala neprimećena od strane Evrolige, koja posvetila objavu na svom instagram profilu crno-belima.

Naime, Evroliga je objavila najvatrenije pristalice Partizana drže rekord po prosečnoj posećenosti utakmice. Crno-bele je u proseku na svakom meču pratilo čak 19,916 navijača, što je fanstatičan podatak. Osim Grobara i Delije prave fenomenalnu atmosferu i baš bi to trebao da bude razlog više da oba srpska tima dobiju direktan plasman za učešće u Evroligi narednih godina.

Foto: Starsport

 

Partizan se sada okreće plej-ofu AdmiralBet ABA lige u Košarkakoj ligi Srbije. U regionalnog takmičenju brane trofej koji su prošle sezone osvojili nakon deset godina čekanja, dok u domaćem prvenstvu učestvuju nakon dve godine pauze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading