PANTER IMAO OBRAČUN SA NAVIJAČEM: ''Prestanite da verujete svemu što pročitate na internetu!''

Autor:

Sport

12.04.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih izgubio živce.

PANTER IMAO OBRAČUN SA NAVIJAČEM: ''Prestanite da verujete svemu što pročitate na internetu!''

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su izgubili od Anadolu Efesa 100:55 u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige. Velika prašina se podigla oko poraza tima sa Malog Kalemegdana, pogotovu od strane crno-bele javnosti, jer je Paritzan ostao bez šansi sa plasman u plej-in fazu najelitnijeg kontinentalnog takmičenja.

Kapiten crno-belih, Kevin Panter je na društvenoj mreži X odmah po završetku meča u Istanbulu dao svoj komentar. On je napisao da je ovo bilo i više nego očigledno. Ova njegova izjava naišla je na osudu jednog navijača Partizana koji mu je prebacio što nije napravio faul protiv Bajern Minhena nakon čega je usledio koš za pobedu nemačkog tima.

Međutim, Panter ni njemu nije ostao dužan mu je porućio da ne veruje svemu što se piše.

– Prestanite da verujete svemu što pročitate na internetu - naveo je Panter.

 

 

Ovaj odgovor Kevina nailazi na jednu kontradiktornost i na taj način demantovao izjavu Željka Obradovića. Naime, Žoc je nakon susreta sa Bavarcima izjavio da je od Pantera tražio da napravi faul, ali da on to nije uradio. Sad se dovodi u pitanje da li je trener Partizana slagao ili ipak se ipak ove Panter izvlači.

– Otkud znate da nisam tražio faul? Pogledajte snimak. Pozvao sam Kevina i rekao mu: ‘Faul, faul, faul’. Šta da radim, nismo napravili. Isto u Bolonji smo izgubili na sličan način. Neka bude i ovaj poraz na mene, ne želim da svaljujem utakmicu na igrače. Za neke očigledno nije dovoljna ni ovakva atmosfera koju su napravili navijači. Uvek ću preuzeti odgovornost - govorio je Obradović posle utakmice sa Bajernom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading