ŽELJKO I SFEROPULOS PRAZNIH ŠAKA! Obojici im oduzeta laskava TITULA!

Autor:

Sport

11.04.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je odabir bio validan?

ŽELJKO I SFEROPULOS PRAZNIH ŠAKA! Obojici im oduzeta laskava TITULA!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Danijel Jusup, strateg Zadra, proglašen je za najboljeg trenera AdmiralBet ABA lige u sezoni 2023/24. U glasanju koje su sprovodili treneri regionalnog takmičenja, novinari i ljubitelji košarke, Jusup je ubedljivo zauzeo prvo mesto, osvojivši ukupno 53,8 odsto glasova. Ova nagrada dodatno potvrđuje kvalitet rada i liderstva ovog iskusnog trenera.

 

 


Pored Jusupa, još jedan poznati košarkaš dobio je priznanje - Branko Lazić je ponovo proglašen za najboljeg defanzivca AdmiralBet ABA lige. Njegove impresivne sposobnosti u odbrani su ponovo prepoznate i nagradene, što ga čini nezaobilaznim delom svog tima.

 

 

Zadar je završio regularni deo takmičenja kao šesti, a pored Jusupa, još jedan član ovog tima se istakao - Luka Božić je poneo titulu najboljeg strelca takmičenja. Ovi rezultati jasno pokazuju da Zadar ima visokokvalitetan tim sa izuzetnim individualnim igračima.

Zanimljivo je da ni trener prvoplasirane Crvene zvezde, Janis Sferopulos, ni Partizanov stručnjak, Željko Obradović, nisu bili blizu priznanja, iako predvode najbolje ekipe takmičenja. Naručito je Grk zanimljiv, jer je ekipa sa Malog Kalemegdana ubedljivo dominirala čitave sezone. 

Ovim priznanjima, navijači Zadra su oduševljeni. Atmosfera među navijačima je puna entuzijazma i ponosa, dok se nestrpljenje za sledeću sezonu već oseća.

Kao novinar, radujem se što sam imao priliku da pratim ovu uzbudljivu sezonu ABA lige i vidim kako se talentovani treneri i igrači ističu u regionalnom košarkaškom takmičenju. Ovaj uspeh Zadra i pojedinaca poput Jusupa i Božića definitivno će ostati upamćen kao jedan od vrhunaca ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading