BOGDAN O SUDARU S DRIM-TIMOMOM: Očekujem SPEKTAKL! U kontaktu sam s Pešićem i saigračima!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliže se Olimpijske igre u Parizu.

BOGDAN O SUDARU S DRIM-TIMOMOM: Očekujem SPEKTAKL! U kontaktu sam s Pešićem i saigračima!

Foto: Starsport

Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović biće verovatno najveća uzdanica "orlova" na Olimpijskim igrama u Parizu na leto.

Bek Atlanta Hoksa iz NBA lige, inače, bio je sinoć najbolji pojedinac u redovima svog tima i pobedi protiv Čikaga rezultatom 113:101. Osim toga, ispostavilo se da je dostojna zamena za Tea Janga, najboljeg igrača tima koji je povređen. To govori da je popularni Bogi u strašnoj formi, što hrabri navijače naše zemlje pred najjaču planetarnu smotru sporta.

Bogdanović je pogađao iz svih pozicija protiv Bulsa, imao samo jedan promašaj iz igre, delio asistencije, a posle utakmice je za RTS najavio duel sa američkim drim timom.

- Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom ovde i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju. U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona fokusiraćemo se na reprezentaciju - istakao je Bogdanović, a zatim se dotakao i svojih igara koje su sve bolje i bolje:

- Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan.

Osim Amera, "orlovi" su u grupi C još i sa Južnim Sudanom, te pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku na kojem učestvuju Meksiko, Obala Slonovače, Litvanija, Italija, Portoriko i Bahrein.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading