DOBRA VEST ZA ZVEZDU! Virtus u Beograd dolazi bez jednog od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

22.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su, ipak, izgubili sve šanse da prođu dalje.

DOBRA VEST ZA ZVEZDU! Virtus u Beograd dolazi bez jednog od NAJBOLJIH!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je doživela šesti vezani poraz u Evroligi, ovog puta od Panatinaikosa, a priliku da prekinu neprijatan niz izabranici Janisa Sferopulosa imaju u petak kada će ugostiti Virtus (19.00).

Pred dolazak na megdan crveno-belima, tim iz Bolonje suočio se sa određenim kadrovskim problemima, jer je Danijel Heket, jedan od ključnih igrača Virtusa, zbog povrede kolena van terena.

Heket je ove sezone davao značajan doprinos ekipi, beležeći prosečno 8,4 poena, 3,8 asistencija, 3,3 skoka i jednu ukradenu loptu po meču. Njegovo odsustvo sigurno će uticati na igru Virtusa, a samim tim i na taktiku trenera Luke Bankija.

Foto: Starsport

Kevin Panter i Danijel Heket u duelu 

Iako je izgubila šanse da prođe dalje, Zvezdi će pobeda biti imperativ u ovom meču, dok italijanski gignat želi da se domogne šeste pozicije koja direktno vodi u plej-of Evrolige.

Pored Heketa, pod znakom pitanja je i Kordinije, pa će Virtus biti na velikim mukama kako bi ostvario cilj i došao do pobede.

Partizan bi "profitirao" u slučaju da tim iz Bolonje doživi poraz, međutim, Italijani i dalje imaju tri pobede više od crno-belih i bolji međusobni skor, pa je teško očekivati da će ih Obradovićeva četa preteći na kraju ligaškog dela.

Crno-beli su u prethodnom 30. kolu pobedili Baskoniju rezultatom 87:83 i ostali u trci za plej-in, dok je Virtus deklasiran u Kaunasu od Žalgirisa 96:81.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading