MADRIĐANI OPREZNI UOČI DOLASKA PARTIZANU! Trebaće nam OVO da URADIMO!

Autor:

Sport

20.03.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Evrope gostuje crno-belima u reprizi mečeva Top 8 faze prošlosezonskog izdanja Evrolige.

MADRIĐANI OPREZNI UOČI DOLASKA PARTIZANU! Trebaće nam OVO da URADIMO!

Foto: Starsport

Trener Reala Ćus Mateo

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 časova igraju meč protiv Real Madrida u "Štark Areni", koji bi mogao da bude i više nego važan u borbi za Top 10 Evrolige.

Prvi meč ove sezone pripao je ekipi Real Madrida, a Kraljevići su pre samo par dana uz dosta muka dobili Albu u gostima. Tada doduše nisu na terenu nisu bili neki važni košarkaši.

Foto: Starsport

Rudi Fernandez i Serhio Rodrigez

Ipak, trener Real Madrida, Ćus Mateo istakao je kako neće biti nimalo lako i da će teško biti povratiti energiju posle nekoliko vezanih utakmica na strani.

- To je raspored koji utiče na nas. Probaćemo da povratimo energiju. Imali smo tri utakmice u gostima, ova će biti četvrta. Uz mnogo putovanja i malo vremena za odmor, to je najvažnije. Trebaće nam sutra energije na veoma zahtevnom gostovanju, uz glasne navijače. Preostale četiri utakmice, biće borba protiv ekipa koje još uvek nisu ostvarile cilj postavljen u predsezoni i boriće se za njega do kraja. Biće veoma teška utakmica - rekao je Mateo.

Podsetimo, Madriđani su prošle sezone izbacili Partizan iz Top 8 faze, posle kontroverzne druge utakmice, u kojoj su crno-beli slavili posle velike tuče i skandala u režiji Serhija Ljulja i krvnika Geršona Jabuselea... Iako su vodili u seriji sa 2:0, Obradovićevi izabranici su eliminisani iz daljeg toka takmičenja, a Real je se kasnije popeo na krov Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading