FENOMENALNE VESTI: Evo KADA se Nikola Milutinov VRAĆA na teren!

Autor:

Sport

17.03.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar je blizu potpunog oporavka.

FENOMENALNE VESTI: Evo KADA se Nikola Milutinov VRAĆA na teren!

Foto: Starsport

Centar košarkaške reprezentacije Srbije i Olimpijakosa Nikola Milutinov mogao bi da se nađe na parketu već za dve nedelje, a oporavak od povrede teče po planu.

Nikola je povredu doživeo 22. januara, kada mu je proklizalo koleno, a iako se prvobitno činilo da je sve lakše prirode i da će na terenu biti već u roku od nedelju dana, ispostavilo se da je problem veći, ali na svu sreću i to će uskoro biti iza njega.

Olimpijakos je u međuvremenu doveo Mozesa Rajta da ga zameni, a Amerikanac se fantastično ukopio, tako da će Milutinov imati zadatak da se ponovo nametne.

Što se tiče Olimpijakosa, oni su u fantastičnoj seriji trijumfa u Evroligi, pobedili su u poslednjih pet utakmica i nalaze se na deobi četvrtog mesta sa gradskim rivalom Panatinaikosom uz skor 18-11.

 

 

Izabranici Jorgosa Barcokasa slavili su upravo protiv "zelenih" u prethodnom kolu, a ovaj trijumf im vredi više nego bilo koji drugi.

Olimpijakos je renovirao tim u odnosu na prošlu godinu kada su dominirali u regularnom delu, a u finalu su poraženi u poslednjoj sekundi od Real Madrida te tako ostali bez trofeja.

Mnogi su mislili da će se crveno-beli teško plasirati u plej-of, a oni u poslednje vreme pokazuju da su "velika ekipa" i uz Monako su trenutno u najboljoj formi na Starom kontinentu.

Kada se Nikola oporavi, Olimpijakos će biti još jači, tako da ne treba da bude iznenađenje ukoliko budu završili u prve četiri ekipe i obezbede prednost domaćeg terena u plej-ofu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading