ŠOK U ITALIJI: Vitus ELIMINISAN u Kupu!

Autor:

Sport

15.02.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

neočekivan rezultat..

ŠOK U ITALIJI: Vitus ELIMINISAN u Kupu!

Foto: Starsport

U četvrtfinalu Kupa Italije, ekipa Ređo Emilije priredila je pravi spektakl, eliminisavši moćni Virtus rezultatom 81:72, čime su izazvali pravu senzaciju u košarkaškim krugovima.

Utakmica je bila prepuna uzbuđenja i preokreta, a Ređana je uspela da preokrene igru u svoju korist i ostvari značajnu pobedu.



Iako je Virtus počeo utakmicu snažno, Ređo Emilija je brzo preuzela kontrolu nad igrom. Finiš prve deonice doneo je seriju od 8:0 za Ređanu, stvarajući prednost od pet poena. Ovo je bio prvi znak da ekipa Ređo Emilije neće lako odustati od borbe protiv favorizovanog protivnika.


Ređana je odlučno ušla u treću četvrtinu, fokusirana na zaustavljanje igre izabranika Luke Bankija i iskoristila lošu šutersku epizodu protivnika.

Pred poslednjih deset minuta, razlika je bila samo jedan poen, a utakmica je bila potpuno otvorena.

 


Ekipa Ređo Emilije nije posustajala u završnici utakmice, napravili su seriju od 5:0 koja je značajno uticala na ishod meča.

 

 

Precizni šutevi Geloveja sa distance odveli su ekipu do sigurne pobede, druge u samo mesec dana nad istim timom, pošto su savladali Virtus i u nacionalnom šampionatu Italije.

 Ređo Emilija  će u polufinalu čekati pobednika duela između Breše i Napolija.


U ovoj senzacionalnoj pobedi, Gelovej se istakao sa 20 poena i pet skokova, dok je Faje postigao 16 poena uz šest skokova za ekipu Ređane.

Sa druge strane, Šengelija je bio predvodnik Virtusa sa 20 poena i deset skokova, dok ga je Belineli pratio sa 11 poena. Ognjen Dobrić, nažalost, nije uspeo da se upiše u strelce na ovoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading