VOLE PARTIZAN I TO NE KRIJU: Predsednik KSS, slavni pevač i srpska teniserka se vesele uz grobarske pesme (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

10.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu događaja je bio i Željko Obradović.

VOLE PARTIZAN I TO NE KRIJU: Predsednik KSS, slavni pevač i srpska teniserka se vesele uz grobarske pesme (VIDEO)

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Sonja Danilović, mlađa ćerka predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića, pre nekoliko dana proslavila je 18. rođendan.

Na Sonjinoj proslavi punoletstva našle su se mnoge poznate ličnosti, a ono što ih uglavnom vezuje je ljubav prema Partizanu.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i jedan video snimak koji ilustruje to što im je svima crno-bela boja u srcima.

Na njemu se vidi kako Predrag Danilović, njegova starija ćerka i teniserka Olga Danilović, poznati pevač Aco Pejović i trener košarkaša Partizana Željko Obradović pevaju navijačku pesmu grobara.

Sa jedne strane, navijači Partizana oduševljeno su komentarisali pomenuti snimak, ali sa druge bilo je i navijača Crvene zvezde koji nisu mogli da se načude kako predsednik KSS pesmom iskazuje ljubav prema njihovom večitom rivalu.

Podsetimo, Danilović je igračka i funkcionerska legenda Partizana, kao i proslavljeni reprezentativac naše zemlje.

Osim dve ćerke, Olge i Sonje, Peđa i njegova supruga Svetlana imaju sina Vuka Danilovića, koji se bavi košarkom i igra za mlađe kategorije Mege.

Naravno, najpoznatija od sve njegove dece je svakako Olga, koja je nedavno napunila 23 godine. Ona je trenutno najbolja srpska teniserka, pošto zauzima 127. mesto na WTA listi, a plasman karijere bila joj je 93. pozicija. Od prošle godine, Olgica je u vezi sa jednim od najboljih fudbalskih golmana na svetu, Slovencem Janom Oblakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading