DONČIĆ DOBIO NEVIĐENE OVACIJE! Orilo se MVP, MVP! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.02.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Dalasa obeležila pobedu Maveriksa u Bruklinu.

DONČIĆ DOBIO NEVIĐENE OVACIJE! Orilo se MVP, MVP! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Dalas Maveriksa slavili su protiv Netsa u Bruklinu rezultatom 119:107, a meč je obeležio fantastični Luka Dončić.

Slovencu je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, pošto je utakmicu završio s 35 poena, 18 skokova i 9 dodavanja! Uz to, Dončić je imao i dve ukradene lopte i blokadu, uz samo jednu izgubljenu loptu.

Prema tome, svi statističari se slažu da je Luka prvi igrač koji je ikada imao 35/18/9 sa tako malo grešaka. Dakle, još jedno ispisivanje istorije za Slovenca...

Toliko je dobro igrao Dončić da su mu i u Bruklinu na kraju utakmice skandirali "MVP", iako kažu prognoze da ima mnogo boljih kandidata za ovu nagradu, makar za sada...Dončić to želi da promeni i zato planira da igra još bolje, međutim njegov najveći problem je što je Dalas daleko i dalje od tog nivoa.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić dobio je nezapamćene ovacije u Bruklinu

Podsetimo, izraziti favorit za osvajanje ovog individualnog priznanja, posle povrede Džoela Embida iz Filadelfije zbog koje će propustiti nekoliko mečeva, postao je srpski centar i najbolji igrač Denvera Nikola Jokića. Ukoliko se to dogodi, "Džoker" će treći put postati MVP.

Maveriksi se grčevito bore za plej-in, što ne bi smeo da bude slučaj, ali Dončić čini šta je do njega tako da je prethodne noći ostvario učinak od 35 poena (13/27 iz igre), 18 skokova i devet asistencija. Preciznije, falilo mu je jedno dodavanje za tripl-dabl, deseti ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading