PRED DOLAZAK ZVEZDI! Košarkaš Žalgirisa IZABRAN za MVP 25. kola Evrolige! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalnom partijom doneo pobedu litvanskom timu.

PRED DOLAZAK ZVEZDI! Košarkaš Žalgirisa IZABRAN za MVP 25. kola Evrolige! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Žalgirisa igraju kao preporođeni od dolaska nekadašnjeg trenera Partizana Andree Trinkijerija, a ovoga puta su slavili i protiv favorizovanog Panatinaikosa na svom parketu sa ubedljivih 80:68.

Italijanski stručnjak doneo je svežinu u tabor litvanskog šampiona, što se odmah osetilo i na rezultatskom planu, pa "Zeleni" iz Litvanije izgledaju skroz drugačije iz kola u kolo.

Poslednji trijumf obeležio je najbolji igrač Žalgirisa Kinan Evans, koji je utakmicu sa Atnjanima završio sa 24 poena, a uz to je dodao i pet asistencija, kao i ukradenih lopti.

Sve to mu je bilo dovoljno da zaradi indeks korisnosti od 35, što je značilo i da će dobiti nagradu za MVP 25. runde takmičenja.

Koliko je brutalnu partiju pružio Evans svedoči podatak da mu niko nije bio ni blizu, a zanimljivo je to da će idući meč igrati protiv Crvene zvezde u Areni pred delijama.

Zato crveno-beli posebnu pažnju moraju da obrate na Amerikanca, pa ukoliko uspeju da ga zaustave, biće korak bliži pobedi.

Izabranici Janisa Sferopulosa su, podsetimo, u prethodnom kolu poraženi od Barselone pred svojim navijačima, te im se pruža prilika da se za pet dana vrate na pobednički kolosek, jer su pre toga ubedljivo dobili špansku Valensiju.

Inače, Crvena zvezda i Žalgiris svoj meč igraju u četvrtak, 8. februara u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading