SAZNAJEMO: Ovo su SVI DETALJI oko sahrane Dejana Milojevića!

Autor:

Sport

03.02.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je kada će Dejan biti ispraćen na večni počinak.

SAZNAJEMO: Ovo su SVI DETALJI oko sahrane Dejana Milojevića!

Foto: Starsport

Sahrana Dejana Milojevića biće održana 12. februara u 13.30 časova na Novom Bežanijskom groblju, dok će opelo biti održano od 13.00 časova, saznaje Republika.rs.

Datum komemoracije još uvek nije određen, a Košarkaški savez Srbije će u narednim danima precizirati sve detalje.

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milojević

 

U trenerske vode uplovio je kao šef stručnog štaba Mege, gde je svojevremeno trenirao najboljeg srpskog košarkaša i prvu zvezdu NBA lige Nikolu Jokića, da bi se 2021. godine otisnuo u Sjedinjene Američke Države, kao asistent trenera Golden Stejt Voriorsa, Stiva Kera.

U dresu košarkaške reprezentacije Jugoslavije je 2001. godine osvojio zlato na Evropskom prvenstvu. 

Iza sebe je ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Milojević je ostavio veliki trag na svetskoj košarkaškoj sceni, a od njega su se na veličanstven način oprostili Partizan, Budućnost, Golden Stejt, Mega, kao i njegov matični klub Beovuk.

Sećanje na Dejana će živeti zauvek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading