LEŠINARI ZARAĐUJU NA DEKIJEVOJ SMRTI! Amerikanci NA SRAMAN NAČIN BLATE uspomenu na Milojevića!

Autor:

Sport

26.01.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se "preko bare" zaista sve vrti oko novca.

LEŠINARI ZARAĐUJU NA DEKIJEVOJ SMRTI! Amerikanci NA SRAMAN NAČIN BLATE uspomenu na Milojevića!

Foto: Starsport

Posle tragične smrti Dejana Milojevića u 47. godini života čitava Srbija je ostala zatečena. Mnoge poznate ličnosti, što sa naših prostora, što iz inostranstva, odale su počast pokojnoj košarkaškoj legendi. 

Ipak, neki zaista nisu umeli da ispoštuju Milojevićevu smrt kao strašan događaj, i u njoj su samo videli način da zarade dolar sa strane. 

Niame, majice koje su košarkaši Golden Stejt Voriorsa nosili na utakmici sa Atlantom u čast Dejana Milojevića, pojavile su se na sajtovima za prodaju odeće - i to po neverovatnim cenama!

 

 

S obzirom da ovaj odevni predmet predstavlja svojevrsni simbol Dekijevog stradanja, kao i uspomenu na sve njegove uspehe i dostignuća u ulozi sportiste, velika je sramota od pretvoriti ih u robu za prodaju. 

Ipak, upravo to se dogodilo. Majice sa Milojevim inicijalima uokvirenim srcem i sa velikim natpisom "BRATE" na sredini prodaju se po ceni od skoro 20 dolara! I ne samo to. Pojavilo se i više varijanti garderobe, tako da je za majicu sa dugačkim rukavima potrebno izdvojiti 26 dolara, a za duksericu sa kapuljačom čak 39 dolara! 

Republika

Foto: printscreen/viralstyle

Majica

Prodavac je takođe uzeo sebi za shodno i da izmeni simboličnu crnu boju, čiji taman karakter sugeriše ožalošćenost svih, te sada svaki od pet mogućih varijanti garderobe mogu da se kupe u deset boja. Ovaj potez stvarno pokazuje da ne postoji svetinja koja ne može da se pretvori u profit. 

Republika

Foto: printscreen/viralstyle

Dukserica

 

Dekijeva smrt je komercijalizovana na zaista nepravedan način. Dobru prilika je bila upravo zato što su odeću u pitanju nosili najveći košarkaši današnjice poput Stefa Karija, Kleja Tompsona, Luke Dončića, ali i srpskih velikana poput Bogdana Bogdanovića i Bobana Marjanovića. Ipak, lep gest košarkaške javnosti ostaće zapamćen, kao i svi načini ukazivanja počasti pokojnoj legendi. 

Republika

Foto: printscreen/viralstyle

Majica sa dugačkim rukavima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading