CRVENA ZVEZDA OČEKUJE I TREĆU VEZANU POBEDU! Ljubimac delija OTKRIO gde je RANJIVA Barselona!

Autor:

Sport

01.02.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u 25. kolu Evrolige dočekuju Barselonu, a taj meč na programu je u petak od 20 časova.

CRVENA ZVEZDA OČEKUJE I TREĆU VEZANU POBEDU! Ljubimac delija OTKRIO gde je RANJIVA Barselona!

Foto: Starsport

Pobedama u večitom derbiju protiv Partizana i ubedljivim izdanjem u duelu sa Valensijom (82:64), kod igrača Crvene zvezde znatno je poraslo samopouzdanje, uoči sutrašnjeg dolaska moćne Barselone.

Navijači srpskog šampiona veruju da su njihovi ljubimci kadri da će se, bar jednim trijumfom u preostala dva meča u Areni, protiv Katalonaca i Žalgirisa, četa Janisa Sferopulosa približiti cilju zvanom plej-in, pošto su im rezultati u prethodnoj 24. rundi u znatnoj meri išli na ruku.

Barsa je, uz branioca evropske titule Real Madrid, pokazala najviše u dosadašnjem toku, što ih svrstava na visoku drugu poziciju, ali na Malom Kalemegdanu veruju da će, ukoliko ponove izdanje iz prethodna dva susreta, moći da na pleća obore i slavnog giganta.

Foto: Republika

Adam Hanga

Pred susret s katalonskim klubom, svoje viđenje naredne utakmice dao je na treningu crveno-belih Adam Hanga, koji nada pobedi i nastavku trijumfalnog niza koji je započet od duela sa Partizanom u AdmiralBet ABA ligi, a potom nastavljen trijumfom protiv Valensije.

- Nadam se da hoćemo, to je naš plan, još jedna dupla nedelja, igramo protiv još jednog španskog tima, stil igre im je manje više isti. Igramo protiv tima koji je u vrhu Evrolige na tabeli, imaju sjajnu sezonu, iako je mnogo ljudi sumnjalo u njih posle smene trenera, ali za sada imaju odličnu sezonu, biće ovo veoma težak izazov - rekao je Hanga.

Mađarski reprezentacivac smatra da je dan više odmora, kao i to što Zvezda nije imala putovanja dobra prednost za njih i nada se da će to pomoći ekipi da pobedi.

- Trebalo bi da bude. Imali smo priliku da se odmorimo, imali smo jedan dan više, a oni su igrali juče, danas treba da treniraju. To bi trebalo da bude naša prednost - istakao je Adam Hanga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading