NEDOVIĆ POLUDEO NA DAVIDOVCA: Pa GDE ćeš?!

Autor:

Sport

25.01.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša utakmica za crveno-bele.

NEDOVIĆ POLUDEO NA DAVIDOVCA: Pa GDE ćeš?!

Foto: Twitter

Crvena zvezda trenutno igra meč 23. kola Evrolige protiv Albe iz Berlina i ubedljivo gubi tokom celog susreta od domaće ekipe. Nemoć crveno-belih najbolje opisuje situacija iz treće deonice kada je Nedović uputio dodavanje za Davidovca, a ovaj ga nije razumeo što je rezultiralo izgubljenom loptom.

 

Moraće crveno-beli da poprave igru ukoliko planiraju da pobede večeras.

Crveno-beli su na ovom meču jači za Nemanju Nedovića. Juče se bek našao na treningu, potom je strateg Zvezde rekao da će putovati sa ekipom, ali da se ne zna hoće li i igrati, a pre meča je Sferopulos potvrdio odlične vesti za sve zvezdaše.

Podsetimo, u Berlinu je Zvezdin tim oslabljen za neigranje Miloša Teodosića, kog nije bilo ni u prethodnom evroligaškom duelu protiv Baskonije, ali je tu Nedović koji je pokušao da nadomesti, međutim bezuspešno, nedostatak iskusnog plejmejkera koji mnogo znači ekipi.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13, dok je Alba prikucana za dno zajedno sa Asvelom sa četiri pobede. Ipak, Zvezda je u poslednjih sedam godina ostvarila vrlo mali broj pobeda protiv Nemačkog rivala koji im nikako ne leži. Prošle godine su predvođeni Lukom Vildozom crveno-beli uspeli da slave u Berlinu nakon produžetaka, a nadamo se da i sada mogu ponoviti sličan ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading